flytteudstyr

Flyttekasser

Flytning forbindes ofte med hektiske dage, fyldt med hårdt arbejde. Flyttekasser er derfor en uundværlig del af enhver flytning, da de gør processen både lettere og mere organiseret. Flyttekasserne er ikke kun robuste, men også nemme at håndtere takket være deres ergonomiske og praktiske design, hvilket sparer dig både tid og besvær.

Med vores brede udvalg af flyttekasser kan du trygt og sikkert transportere dine ejendele. Vi tilbyder både store flyttekasser, junior flyttekasser samt tilbehør, der gør flytningen endnu nemmere. Læs mere om mulighederne herunder.

Organiser din flytning effektivt med flyttekasser

At organisere en flytning kan være en udfordrende og stressende opgave, men flyttekasser kan gøre processen betydeligt nemmere og mere effektiv. Du kan eksempelvis pakke hvert rum i bestemte kasser og markere dem tydeligt, så du hurtigt kan finde frem til, hvor hver kasse hører til i dit nye hjem.

Andre praktiske redskaber til flytningen

Udover flyttekasser tilbyder vi også andre praktiske redskaber, der kan gøre flytningen lettere og sikre, at dine ejendele forbliver intakte under transporten. Se nogle af de nyttige muligheder herunder.

Boblefolie, bølgepap og foam-ruller

Det er afgørende at beskytte dine ejendele mod skader under flytningen. Derfor tilbyder vi en bred vifte af indpakningsmaterialer, der kan sikre en skadefri flytning.

  • Boblefolie er ideelt til at beskytte skrøbelige genstande som glas, porcelæn og andre sarte materialer. Den bløde overflade og de små luftbobler giver en ekstra beskyttelse. Et godt råd er at pakke hver genstand individuelt for at minimere risikoen for skader.
  • Bølgepap er en fremragende løsning til at beskytte større genstande som møbler og elektronik. Det stødabsorberende materiale beskytter mod slag og ridser og kan også bruges til at fylde tomme rum i flyttekasserne, så dine ejendele ikke bevæger sig under transporten.
  • Foam-ruller er ideelle til at beskytte følsomme overflader mod ridser og skader. Det bløde, lette og holdbare materiale giver effektiv stødabsorbering og kan bruges til alt fra tallerkener og glas til elektronik. Foam-ruller kan nemt tilpasses og pakkes omkring genstandene for optimal beskyttelse.

Flyttetæpper

Flyttetæpper er alsidige beskyttelsesredskaber, som effektivt beskytter dine møbler og andre store genstande under flytningen. De er særligt velegnede til at dække skrøbelige genstande som malerier og spejle, så de forbliver beskyttede under hele flytteprocessen.

Rumdeler og opbevaringskasser til flyttekasser

Rumdeler og opbevaringskasser er praktiske tilbehør, der hjælper med at organisere og beskytte dine ejendele under transporten.

  • Rumdeler til flyttekasser er en smart løsning til at beskytte skrøbelige genstande som glas eller vaser. De placeres i flyttekassen for at adskille og beskytte dine ejendele mod skader.
  • Opbevaringskasser er specielt designet til at opbevare mindre genstande som bestik, smykker, dokumenter eller små apparater. Disse kasser er typisk lavet af pap eller kraftig karton og er stabelbare for nem transport. Med opbevaringskasser kan du sikre, at dine ejendele er godt beskyttede under flytningen.

Få flytteudstyr til enhver lejlighed

Har du brug for hjælp til at vælge de rette flyttekasser og tilbehør, eller ønsker du at se produkterne inden køb,

hvor du bestiller dine flyttekasser til afhentning. Derudover er vores kundeservice altid klar til at besvare dine spørgsmål om flyttekasser og relateret tilbehør.

Kontakt Deluxflyt, hvis du skal flytte pr. telefon,  mail,  udfyld formularkontakt os eller på Tlf.: 71 84 85 86